Суккоташ
Кількість порцій - 6
Час приготування - 25 хв

Суккоташ

Суккоташ прийнято вважати традиційною стравою в Новій Англії, Пенсільванії та інших штатах. Її подають до дня подяки. І хоча всім відомо, що страва цього свята - запечена індичка. Все таки існують і інші не менш цікаві страви. На Півдні штатів вважається Суккоташем будь-який бульйон з квасолею і сумішшю овочів з додаванням смальцю. Ця страва стала таким популярною далеко за межами штатів, тому що вона абсолютно не вимагає ретельності і посидючості. Її під силу приготувати навіть дитині. Але разом з тим вона дуже легка і смачна. У самий раз, коли не знаєте, що приготувати рідкого до обіду. Така страва цілком зійде як повноцінна.

Інгредієнти

  • Бекон - 100 г.
  • Біла квасоля - 300 г.
  • Консервована кукурудза - 300 г.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Цибуля зелена - 50 г.
  • Вершки 22% - 150 мл.
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Квасолю замочити в холодній воді, потім варити до готовності.

  • 02

    Бекон і цибулю порізати дрібними скибочками і обсмажити на соняшниковій олії. Змішати з квасолею, залити водою і варити 5 хвилин.

  • 03

    Потім в суп додати кукурудзу і варити до її готовності. Влити вершки і довести до кипіння. Посипати нарізаною зеленою цибулею.