(044) 392-1202
Тісто на червоному вині для піци
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г 50 хв

Тісто на червоному вині для піци

Піца і вино - ці два продукти у всіх напевно асоціюються з батьківщиною цих продуктів, з Італією. Піца і червоне вино ще й дуже гармонійно поєднуються між собою. Сьогодні ми вам запропонуємо приготувати тісто для піци на червоному вині. Про таке тісто не кожен чув. І воно точно викличе зацікавленість навіть у найдосвідченіших господинь. Смак тіста здивує навіть гурмана. Вино додасть піці ні з чим незрівняний післясмак. Тісто виходить незвичайним, по-перше із-за свого кольору, адже вино у нас червоне. Смак самого тіста ні з чим незрівняний. Тісто здивує вас одночасно своєю ніжністю і міцністю, взагалі особливим смаком. Рекомендуємо його обов'язково спробувати!

Інгредієнти

  • Вино червоне напівсолодке - 70 мл.
  • Вода - 120 мл.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне - 1.8 ст.
  • Сіль - 3 г.
  • Дріжджі сухі - 7 г.
  • Олія оливкова - 3 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Сухі дріжджі з'єднати з борошном.

  • 02

    У борошняну суміш додати оливкову олію.

  • 03

    Додати воду і вино.

  • 04

    Поступово вимішуючи борошно, замісити тісто. Тісто має бути м'яким і злегка липнути до рук.

  • 05

    Накрити тісто рушником і поставити в тепле місце на 1,5 години. Тісто готове. З такої кількості тіста вийде 4 невеликі піци.

Товар додано до кошику