Мексиканська тортілья - це один із найпопулярніших і класичних рецептів мексиканської кухні. Для приготування тортільї з начинкою знадобляться мексиканські коржі, які можна придбати в супермаркеті. На заміну коржам підійде тонкий лаваш. М'ясна або овочева - тортілья може містити в собі будь-які інгредієнти. Перш ніж класти на неї начинку і згортати її, тортілью завжди потрібно спочатку підігріти. У теплому вигляді тортілья є еластичнішою, і ймовірність її зламати, як якщо б вона була холодною, набагато менша. Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою - відмінне частування в мексиканському стилі.
М'ясо нарізати маленькими шматочками, обсмажити на розігрітій сковороді в олії до готовності. Після, перекласти на тарілку, остудити.
Подрібнити в блендері вершковий сир і зелену цибулю, до однорідної маси, якою змастити тортильї, залишаючи краї не змазаними.
Зверху на сир намазати соус, а на нього посипати подрібнене стебло селери. Викласти зверху на селеру м'ясо, скрутити в рулет тортильї.
Загорнути тортильї в харчову плівку, прибрати в холодильник на 1-3 години, або ж на всю ніч.
Перед подачею кожну тортилью розрізати на 3-4 частини, викласти на тарілку вертикально.