Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою

Мексиканська тортілья - це один із найпопулярніших і класичних рецептів мексиканської кухні. Для приготування тортільї з начинкою знадобляться мексиканські коржі, які можна придбати в супермаркеті. На заміну коржам підійде тонкий лаваш. М'ясна або овочева - тортілья може містити в собі будь-які інгредієнти. Перш ніж класти на неї начинку і згортати її, тортілью завжди потрібно спочатку підігріти. У теплому вигляді тортілья є еластичнішою, і ймовірність її зламати, як якщо б вона була холодною, набагато менша. Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою - відмінне частування в мексиканському стилі.

Інгредієнти

  • Яловичина - 340 г.
  • Вершковий сир - 200 г.
  • Цибуля зелена - 30 г.
  • Тортільї - 4 шт.
  • Соус барбекю - 100 мл.
  • Стебло селери - 100 г.
  • Олія рослинна - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо нарізати маленькими шматочками, обсмажити на розігрітій сковороді в олії до готовності. Після, перекласти на тарілку, остудити.

  • 02

    Подрібнити в блендері вершковий сир і зелену цибулю, до однорідної маси, якою змастити тортильї, залишаючи краї не змазаними.

  • 03

    Зверху на сир намазати соус, а на нього посипати подрібнене стебло селери. Викласти зверху на селеру м'ясо, скрутити в рулет тортильї.

  • 04

    Загорнути тортильї в харчову плівку, прибрати в холодильник на 1-3 години, або ж на всю ніч.

  • 05

    Перед подачею кожну тортилью розрізати на 3-4 частини, викласти на тарілку вертикально.