Овочеве карі
Кількість порцій - 1
Час приготування - 20 хв

Овочеве карі

Не популярною приправою єдиною. Карі — це ще й одна з кулінарних візиток Індії. Тому якщо бажаєте скуштувати щось ситне та водночас легке, задумайтеся про поєднання овочів, спецій та соку. А тепер запам'ятовуйте рецепт, підбирайте інгредієнти в METRO та готуйте.

Інгредієнти

  • Квасоля «Metro Chef зелена стручкова швидкозаморожена - 200г
  • Рослинна олія - 2 ст.л.
  • Картопля - 4шт.
  • Помідори - 1шт.
  • Томатне пюре METRO Chef, пастеризоване - 3 ст.л.
  • Кумин (зіра) - 1ч.л.
  • Імбир METRO Chef, подрібнений - 10г
  • Куркума METRO Chef мелена сушена - 1/2 ч.л.
  • Сіль METRO Chef харчова - за смаком
  • Перець чилі METRO Chef стручковий гранульований - 1/2 ч.л.
  • Часник - 2 зубчики
  • Сік лайма METRO Chef, концентрований - 1 ч.л.

Етапи приготування

  • 01

    Ставимо сковороду на середній вогонь та розігріваємо на ній олію. Викладаємо туди кумин та обсмажуємо 30 секунд, щоб розкрити його аромат.

  • 02

    Додаємо попередньо нарізану кубиками картоплю та смажимо 2–3 хвилини.

  • 03

    Приправляємо спеціями та обсмажуємо ще 2 хвилини.

  • 04

    Подрібнюємо часник та готуємо 2–3 хвилини.

  • 05

    Додаємо попередньо розморожену стручкову квасолю, дрібно нарізаний помідор та томатне пюре. Перемішуємо та готуємо ще декілька хвилин, поки картопля не стане м'якою. Додаємо сік лайма та тушкуємо до готовності. Смачного!