Виноград сушений
Кількість порцій - 10
Час приготування - 20 хв

Виноград сушений

Пропонуємо вам рецепт приготування такого продукту, як виноград сушений. Ви правильно зрозуміли - це справжнісінькі родзинки. Саме ми пропонуємо вам рецепт приготування родзинок в домашніх умовах. Нічого складного в цьому немає, потрібно тільки дотримуватися всіх вказівок даного рецепту. Дуже широко родзинки застосовуються в кулінарії країн Близького і Середнього Сходу. Ще б пак, там в кулінарії дуже знаються. У нас родзинки також використовують в кулінарії, в основному для приготування хлібобулочних і кондитерських виробів, компотів, квасів, морсів і різних вишуканих страв. Шляхом нескладних комбінацій ви зможете приготувати цей чудовий сушений виноград у себе вдома.

Інгредієнти

  • Виноград - 1 кг.
  • Вода - 1 л.
  • Сода - 5 г.

Етапи приготування

  • 01

    Виноград очистити від гнилих ягід. Великі грона розділити на кілька частин.

  • 02

    Для розчину потрібно змішати 5 г. соди і 1 л. води і нагріти до кипіння.

  • 03

    Опустити грона в розчин на 5 сек., Промити проточною водою і виставити на сонці.

  • 04

    Сушити від 15 до 20 днів.