Чорнослив у шоколаді
Кількість порцій - 9
Час приготування - 30 хв

Чорнослив у шоколаді

Якби наш чорнослив був астрологом, то гороскоп для всіх знаків звучав би так: «Усе буде в шоколаді. Сьогодні. Завтра. Завжди». Хто ми такі, щоб сперечатися із зірками? Краще прискоримо здійснення передбачення. За допомогою корисних інгредієнтів від METRO та нового рецепту, звісно ж.

Інгредієнти

  • Шоколад Rioba екстра, 90 % - 100г
  • Чорнослив METRO Chef - 20шт
  • Волоський горіх METRO Chef - 50г
  • Лимон - 0,5шт
  • Мед METRO Chef з різнотрав’я - 1 ст. л
  • Родзинки METRO Chef «Кишмиш» - 40г

Етапи приготування

  • 01

    Натираємо цедру лимона,  а його сік вичавлюємо

  • 02

    Збиваємо в блендері горіхи, родзинки, мед, сік та цедру лимона.

  • 03

    Через кондитерський мішок начиняємо чорнослив.

  • 04

    На водяній бані розтоплюємо шоколад.

  • 05

    Занурюємо кожну майбутню цукерку в шоколадну суміш. А потім — ставимо в холодильник на 1–2 години. Смачного!