Кукурудза під сирним соусом
Кількість порцій - 1
Час приготування - 25 хв

Кукурудза під сирним соусом

Літо, серпень, на кухні з кукурудзою віч-на-віч. Так, ми пам’ятаємо, що на календарі тільки березень. Отаке коїть з нами новий випуск #ТиШеф. Рецепт — нижче. Ви знаєте що робити

Інгредієнти

  • Качани кукурудзи половинки свіжозаморожені - 100г
  • Фета 30% - 30г
  • Лайм - 1-2шт
  • Вершки ультрапастеризовані 35% - 1ст.л.
  • Фундук цілий бланшований - 1ст.л.
  • Коріандр мелений сушений - за смаком
  • Паприка - за смаком
  • Сіль харчова морська помел №0 - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Готуємо соус: викладаємо в каструлю сир фета та заливаємо вершками. Помішуємо та варимо до розчинення.

  • 02

    Кукурудзу розморозьте згідно з інструкцією на пакуванні. Обсмажте на пательні-гриль без олії по 2 хвилини з кожного боку.

  • 03

    Коли кукурудза буде готова, збризкуємо її соком лайма. Перед подачею посипаємо попередньо обсмаженим та потовченим фундуком. Поливаємо соусом та додаємо спеції. Смачного!