Рибний салат «Рафаелло»
Кількість порцій - 10
Час приготування - 50 хв

Рибний салат «Рафаелло»

Хочете здивувати своїх гостей чимось вишуканим і незвичайним. Тоді обов'язково зверніть увагу на рецепт цієї страви. Її назва повністю відповідає її вмісту. Ці маленькі біленькі кульки з риби вражають своєю вишуканістю, легкістю і приголомшливим смаком. Ваші гості будуть вражені на повал вашою винахідливістю. Вони будуть в захваті від смаку страви. Риба телапія дуже славиться своїм ніжним смаком. Вона багата білками і відмінно наситить ваш організм всіма необхідними корисними речовинами. Часник, мигдаль і чорний перець додадуть пікантності страві, ну а майонез пом'якшить смак страви. Подавати таку страву на стіл слід на тарілці, прикрашеній листям салату.

Інгредієнти

  • Філе телапії - 200 г.
  • Сир - 100 г.
  • Яйця - 2 шт.
  • Часник - 1 зубчик
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Мигдаль - 60 г.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Лист салату - 3 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Розморозити рибне філе і відварити його в підсоленій воді на маленькому вогні, приблизно 10 -15 хвилин після закипання. Остудити.

  • 02

    Поставити варити яйця і коли вони закиплять, дати покипіти протягом 10 хвилин. Потім поставити їх під холодну воду і таким чином охолодити.

  • 03

    Потім філе нарізати дрібними шматочками. Яйця і сир натерти на дрібній терці. Помістити все в салатницю.

  • 04

    Туди ж додати майонез і зубчик часнику, пропущений через прес. Посолити і поперчити за смаком. Перемішати все дуже ретельно.

  • 05

    Мигдаль залити окропом хвилин на 5. Потім злити воду і очистити від шкірки. Далі подрібнити його, але не дуже дрібно.

  • 06

    З рибної маси скачати кульки середнього розміру, а потім обваляти їх у мигдальній посипці.