Зелена шакшука
Кількість порцій - 1
Час приготування - 15 хв

Зелена шакшука

Где никогда не закрывают границы? На наших кухнях! И сегодняшний рецепт израильской шакшуки на новый манер — яркий тому пример. Один кусь — и вы будто бы на шумных улицах Тель-Авива. Поэтому скорее изучайте новый рецепт, покупайте нужные ингредиенты в METRO и готовьте.

Інгредієнти

  • Яйця курячі METRO Chef вищої категорії С0 - 6
  • Зелена цибуля - 2
  • Бебі шпинат METRO Chef - 500г
  • Оливкова олія METRO Chef Extra Virgin - 2 ст. л.
  • Сир «Фета METRO Chef оригінальна 30 %» - 250г
  • Сіль «METRO Chef харчова морська, помел № 0» - за смаком
  • Перець чорний мелений METRO Chef - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Нарізаємо цибулю. Нагріваємо на середньому вогні велику глибоку сковороду. Наливаємо в неї оливкову олію. Додаємо цибулю та пасеруємо 2–3 хвилини.

  • 02

    Додаємо шпинат. Солимо, перчимо. Перемішуємо, поки шпинат не почне м'якшати.

  • 03

    Розбиваємо яйця та акуратно виливаємо їх на сковороду. Накриваємо кришкою та тримаємо на вогні від двох до п'яти хвилин, залежно від бажаного ступеня готовності. А потім посипаємо попередньо нарізаною фетою та відразу подаємо на стіл. Смачного!