Ло-мейн — класика китайської кухні, яку варто спробувати. Основний акцент на овочі, а до соусу входить кунжутна олія, імбир та цукор. Гаразд, досить спойлерити. Купуйте необхідні продукти та діставайте свої палички.
Готуємо локшину: відварюємо згідно з інструкцією на пакуванні.
Готуємо соус: перемішуємо соєвий соус, кунжутну олію, цукор та імбир.
Нарізаємо цибулю, болгарський перець, шампіньйони, часник та броколі. Нагріваємо в воці на середньому вогні масло. Поступово додаємо нарізані овочі та приправляємо сіллю за смаком. Готуємо 5-6 хвилин до золотистого кольору грибів.
Додаємо у вок соус й відварену локшину, перемішуємо. Подаємо ло-мейн, прикрасивши свіжою зеленню.