Ло-Мейн
Кількість порцій - 1
Час приготування - 30 хв

Ло-Мейн

Ло-мейн — класика китайської кухні, яку варто спробувати. Основний акцент на овочі, а до соусу входить кунжутна олія, імбир та цукор. Гаразд, досить спойлерити. Купуйте необхідні продукти та діставайте свої палички.

Інгредієнти

  • Локшина Соба - 200г
  • Гриби шампіньйони - 4шт
  • Болгарський перець - 1/2шт
  • Часник - 4 зубчики
  • Цибуля - 1/2шт
  • Броколі мікс - 1 упаковка
  • Суміш зелені свіжа - 1 упаковка
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Оливкова олія - за смаком
  • Сіль харчова морська помел №0 - за смаком
  • Свіжий натертий імбир - 1 ст. л.
  • Цукор тростинний коричневий - 1ч. л.
  • Кунжутна олія - 1-2 ст. л.
  • Соєвий соус - 3 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Готуємо локшину: відварюємо згідно з інструкцією на пакуванні.

  • 02

    Готуємо соус: перемішуємо соєвий соус, кунжутну олію, цукор та імбир.

  • 03

    Нарізаємо цибулю, болгарський перець, шампіньйони, часник та броколі. Нагріваємо в воці на середньому вогні масло. Поступово додаємо нарізані овочі та приправляємо сіллю за смаком. Готуємо 5-6 хвилин до золотистого кольору грибів.

  • 04

    Додаємо у вок соус й відварену локшину, перемішуємо. Подаємо ло-мейн, прикрасивши свіжою зеленню.