Римський суп
Кількість порцій - 2
Час приготування - 30 хв

Римський суп

В обід тільки й розмов про цей суп. Гарячий, точнісінько такий, як у Римі, ще й із хрусткою скоринкою багета на додачу. Трьома словами: зберігай наш рецепт.

Інгредієнти

  • Сир плавлений «Дружба» Metro Chef - 2шт
  • Бульйон курячий - 600мл
  • Багет білий - 12шт
  • Цибуля ріпчаста - 2шт
  • Часник - 4 зубчики
  • Оливкова олія METRO Chef Extra Virgin - 4ст. л.
  • Сіль METRO Chef  харчова - за смаком
  • Перець чорний мелений METRO Chef - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Дрібно нарізаємо цибулю та часник. Обсмажуємо їх.

  • 02

    Додаємо на пательню попередньо нарізаний багет.

  • 03

    Перекладаємо грінки з цибулею в керамічний горщик.

  • 04

    Зверху посипаємо натертий на великій тертці плавлений сир.

  • 05

    Вливаємо гарячий бульйон.

  • 06

    Ставимо в духову піч на 7–10 хвилин до розчинення сиру. Солимо і перчимо. Смачного!