Салат із зеленої квасолі з яйцями
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат із зеленої квасолі з яйцями

Простий, корисний і поживний салатик з відмінним смаком, який складається всього на всього з двох простих компонентів. Хіба таке можливо? Звичайно, якщо це салат із зеленої квасолі з яйцями. Стручкова квасоля, обсмажена з часником у вершковому маслі, надає насичений аромат, який чудово підкреслюють відварені яйця. Страва буде ефектнішою, якщо візьмете яйця з яскраво-жовтою серединкою. Майонезна заправка робить салат ситним і гармонійним на смак. До речі, майонез можете замінити несолодким йогуртом без добавок. Такий невигадливий, але в теж час цікавий і яскравий салатик складе прекрасну компанію картоплі, рису або макаронам. Його можна подати і до святкового застілля, і до сімейного обіду.

Інгредієнти

  • Квасоля зелена стручкова - 400 г.
  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Часник - 20 г.
  • Масло вершкове - 10 г.
  • Майонез - 40 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Квасолю відварити протягом 10 хвилин, а потім трохи обсмажити на вершковому маслі, додавши часник. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Охолодити протягом 10 хвилин, а потім подавати.