Кінець світу настане, коли ви проведете літо без морозива. Без паніки! Переведіть подих та пам'ятайте: METRO подбає, щоб цього не трапилося. Тому немає часу пояснювати — швидше зберігайте рецепт морозива.
У сотейнику доводимо до кипіння вершки та молоко.
Додаємо шоколад та помішуємо віничком до повного розчинення.
Збиваємо жовтки з цукром у пишну піну.
Тонкою цівкою вливаємо в сотейник яйця.
Варимо на повільному вогні до густої консистенції.
Отриманий крем переливаємо в глибоку миску і накриваємо харчовою плівкою.
Ставимо до морозильної камери мінімум на 2 год. Щоб консистенція морозива вийшла більш м’якою, рекомендовано кожні 20 хв. його перемішувати. Смачного!