Шоколадне морозиво
Кількість порцій - 1
Час приготування - 40 хв

Шоколадне морозиво

Кінець світу настане, коли ви проведете літо без морозива. Без паніки! Переведіть подих та пам'ятайте: METRO подбає, щоб цього не трапилося. Тому немає часу пояснювати — швидше зберігайте рецепт морозива.

Інгредієнти

  • Вершки METRO Chef ультрапастеризовані, 35 % - 250г
  • Шоколад Rioba екстра, 90 % - 100г
  • Молоко METRO Chef, 2,5 % - 350мл
  • Цукор METRO Chef тростинний коричневий - 100г
  • Яйця METRO Chef - 4шт

Етапи приготування

  • 01

    У сотейнику доводимо до кипіння вершки та молоко.

  • 02

    Додаємо шоколад та помішуємо віничком до повного розчинення.

  • 03

    Збиваємо жовтки з цукром у пишну піну.

  • 04

    Тонкою цівкою вливаємо в сотейник яйця.

  • 05

    Варимо на повільному вогні до густої консистенції.

  • 06

    Отриманий крем переливаємо в глибоку миску і накриваємо харчовою плівкою.

  • 07

    Ставимо до морозильної камери мінімум на 2 год. Щоб консистенція морозива вийшла більш м’якою, рекомендовано кожні 20 хв. його перемішувати. Смачного!